H3ROES RESET in Rotterdam

H3ROES RESET in Rotterdam

12 maart stond bij de meeste H3ROES al dikgedrukt in de agenda. Al tijdens het samenstellen van de Klantrede 2015 eind vorig jaar had Ruud Tompot, eigenaar van RESET your Brand, H3ROES uitgenodigd om met hem op de fiets de meest vooruitstrevende bedrijfsconcepten van Rotterdam te gaan ontdekken.

Nadat de groep bijeenkwam in “De Huiskamer”, ook al zo`n verfrissende plek op Rotterdam CS, haalden we de huurfietsen op. Hierna presenteerde Ruud in de bankkluis in de kelder van de succesvol herstarte boekgigant Donner een algemene impressie over welke belevingsconcepten er vanuit de gehele wereld aan zitten te komen (met Rotterdamse tongval).

In groepjes van 4 H3ROES werden we vervolgens met een specifieke opdracht de stad in gestuurd, waardoor we een aantal door Ruud aanbevolen winkelconcepten, hotels en eetgelegenheden niet alleen ontdekt hebben, maar ook daadwerkelijk hebben beleefd.

Na terugkomst bij Donner werden onder het genot van een hapje en een drankje de opgedane ervaringen uitvoerig met elkaar gedeeld en ontstond er een inspirerend overzicht van de “must see`s” in Rotterdam.

Toen de fietsen weer in de stalling stonden, sloten we de RESET tour af met een zeer inspirerende maaltijd in het “Geheime Restaurant” van beeldend kunstenares Lucien. De smartphones werden bij binnenkomst ingenomen, want een goed geheim (en dat is het) blijft natuurlijk geheim.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op (info@H3ROES.nl of 06 55 78 63 52)!

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van H3ROES activiteiten?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.


 

Auteur(s)

Relevante berichten

Top