Impact-meeting Coronavirus 

H3ROES  biedt, in samenwerking met  haar partner  abbi  insights, de mogelijkheid om met supersnelle  chatsurveys  de  impact  die de Coronacrisis heeft op  medewerkers en klanten, in kaart te brengen. Dit vanuit behoeften, houding en gedrag, zodat de communicatie  hierop kan worden ingericht en ter ondersteuning van de juiste  besluitvorming. In de praktijk betekent dit dat de  uitkomsten  en inzichten  binnen 24-48 uur  beschikbaar zijn in een live report en indien gewenst in een overzichtelijke infographic  met de voornaamste conclusies. 

                          Daarnaast kun je in een chat ook een  boodschap  meegeven, denk bijvoorbeeld aan het bedanken van  medewerkers  voor hun inzet in deze periode. Ervaar de chatflow zelf in de volgende demo die is gebaseerd op Albert Heijn: https://web.abbi-insights.com/autologin?community=abbi-demo&script=AH%20medewerkers%20demo%20 

De  chatsurveys  worden in de  look & feel van jouw organisatie  opgesteld en geactiveerd via  SMS, email of in een nieuwsbrief.  SMS werkt doorgaans qua snelheid van respons erg goed. In de chat kan ook informatie worden gedeeld. Dat kan onder andere door een  video  toe te voegen waarin iemand van jouw organisatie klanten en/of medewerkers toespreekt. 

Meer weten? Neem contact op  met  RONALD@H3ROES.NL  of  ROB@H3ROES.NL. 

 

Over abbi  insights: 

abbi insights  helpt organisaties met het verzamelen en activeren van feedback vanuit hun achterban: op een leuke, gemakkelijke en relevante manier via mobiele chatsurveys.abbi  maak daarbij gebruik van alle mogelijkheden die mobiele technologie te bieden heeft. Op deze manier zijn organisaties in staat om super snel feedback van hun achterban te verzamelen op het moment dat het er toe doet. Het resultaat? Snelle inzichten, een betere beleving, hogere respons, betere data en een betere binding met jouw doelgroep!

Meer info:https://www.youtube.com/watch?v=g-PcTwpO8LE 

 

 

 

Auteur(s)

Relevante berichten

Top