Jan-Willem Hoogeweegen

Jan-Willem Hoogeweegen

Jan-Willem Hoogeweegen krijgt en geeft energie wanneer een organisatie of merk naar een nieuwe fase geleid wordt. Hierbij spelen veranderende klantwensen een centrale rol. Jan-Willem is van dienst bij het ontwikkelen van een heldere en gedragen visie en strategie en bij het vertalen daarvan naar concrete activiteiten en projecten.

Jan-Willem heeft brede ervaring en interesses: Unilever, Consumentenbond, Unicef, BOVAG, Numico, PepsiCo, CliniClowns, Campina, Bibliotheek, de zorg en diverse midden- en kleine bedrijven (MKB).
Jan-Willem’s passie is met creativiteit en lef de vernieuwing in gang zetten, samen met andere betrokkenen in en rondom de organisatie. Zorgen dat keuzes gemaakt worden en dat de benodigde stappen ook daadwerkelijk worden gezet. Zijn doel is om bij te dragen aan de groei van de business en van de mensen die er werken. En dat mensen met plezier werken en klanten, leveranciers en partners enthousiast zijn.

Jan-Willem heeft net als Rob gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Beiden hadden contact in Rob’s ICSB-tijd en dat heeft vervolg gekregen bij H3ROES. Ze vonden elkaar en vullen elkaar aan in dromen, denken en doen.

Neem voor meer informatie contact op met Jan-Willem (jan-willem@hoogeweegen.nl of 06 50 24 86 68).

Tags ,

Relevante berichten

Top