Klantrede op FutureFields by Avans

Op 22 januari om 15.30 uur vindt de eerste editie van een drietal nieuwe evenementen plaats waarbij klantgericht ondernemen centraal staat.
Een van de sprekers is Rob Beltman van H3ROES. Hij zal de Klantrede 2018 presenteren, die eerder op die dag in co-creatie zal ontstaan in samenwerking met een 50-tal door H3ROES uitgenodigde klantgericht ondernemers.

In de middag sluit ook Hans Biesheuvel, oprichter en voorzitter van Ondernemend Nederland (ONL) aan om zijn visie op klantgericht ondernemerschap te delen. Docenten, studenten en het bedrijfsleven delen verder gedurende de middagsessie van Avans hun ervaringen en deskundigheid op dit thema.
Op interactieve wijze horen we graag uw visie op het gebied van klantgerichtheid binnen het ondernemerschap. Na afloop van de presentaties zal er een paneldiscussie plaatsvinden.

Gedurende de bijeenkomst wordt er gebruik gemaakt van een interactieve presentatietool. Er kan actief worden gestemd op diverse stellingen en vraagstukken. Met behulp van deze tool genereren we veel nieuwe data en kennis. De kennis en data wordt gebruikt door de Academie voor Marketing en Business Management (AMBM) om het onderwijs continu te blijven verbeteren.

Kortom, een afwisselende en sowieso super inspirerende bijeenkomst!

Registreer direct

Auteur(s)
Top