Klantrede op FutureFields by Avans

Op 22 januari om 15.30 uur vond de eerste editie van een drietal nieuwe evenementen onder de vlag van FutureFields plaats, waarbij klantgericht ondernemen centraal staat. Een van de sprekers was Rob Beltman van H3ROES. Hij heeft de Klantrede 2018 gepresenteerd, die eerder op die dag in co-creatie ontstond in samenwerking met een 30-tal door H3ROES uitgenodigde klantgericht ondernemers.

In de middag sloot ook Hans Biesheuvel, oprichter en voorzitter van Ondernemend Nederland (ONL) aan om zijn visie op klantgericht ondernemerschap te delen. Docenten, studenten en het bedrijfsleven deelden verder gedurende de middagsessie van Avans hun ervaringen en deskundigheid op dit thema. Na afloop van de presentaties vond er een paneldiscussie plaats.

Gedurende de bijeenkomst werd gebruik gemaakt van een interactieve presentatietool. Er kon actief worden gestemd op diverse stellingen en vraagstukken. Met behulp van deze tool genereerden we veel nieuwe data en kennis. De kennis en data wordt gebruikt door de Academie voor Marketing en Business Management (AMBM) om het onderwijs continu te blijven verbeteren.

Kortom, een afwisselende en sowieso super inspirerende bijeenkomst!

Auteur(s)
Top