MASTERCLASS-REEKS: Klantgericht maatschappelijk ondernemen

ONTDEK HOE GOED DOEN (NOG) BETER KAN

Als je als organisatie een belangrijke bijdrage aan onze maatschappij mag en kan leveren, is dat natuurlijk fantastisch. Menige commerciële organisatie is naarstig op zoek naar een hoger doel (een ‘purpose’ of ‘why’) dat meer is dan ‘zoveel mogelijk winst maken’. Als maatschappelijk ondernemer in de zorg- en welzijnssector, de huisvesting of als (semi-)overheids- of charitatieve instelling heb je jouw maatschappelijke missie soms al vanaf de oprichting helder meegekregen. Maar je loopt hierbij ongetwijfeld tegen verschillende vraagstukken aan waar wij in onze masterclass reeks aandacht aan willen schenken.

 DOWNLOAD DE BROCHURE

WAT GAAN WE DOEN?

We gaan het in 9 sessies met je hebben over de volgende vraagstukken:

  • Maak je werkelijk impact?
  • Hoe meet je die en hoe verbeter je die?
  • Hoe zorg je dat je de waarden, van waaruit je gedreven wordt, iedere dag waarmaakt voor de diverse doelgroepen die je wilt bedienen?
  • Hoe kun je meer doel- en klantgericht ondernemen als maatschappelijke organisatie en daarmee aantoonbaar meer impact realiseren?

 

VOOR WIE IS HET?

Beleidsmakers en leidinggevenden binnen maatschappelijke ondernemingen, waaronder woningcorporaties, zorg- en welzijnsinstellingen, charitatieve instellingen, (semi-)overheden en non-profit organisaties.

 

DOOR WIE WORDEN DE SESSIES GEGEVEN?

Het programma staat onder (bege)leiding van Rob Beltman en Ronald Provoost. Zij hebben ondersteuning van H3ROES specialisten als Evelien Dieleman, Rob de With en anderen inspirataren op specifieke thema’s. Zie hier het voorlopige Sprekersoverzicht

 

HOE ZIET DE OPBOUW VAN DE SESSIES ER UIT?

Deze masterclasses bieden naast kennis en inspiratie presentaties vooral ook gelegenheid om samen met vakgenoten op basis van intervisie en workshops aan de slag te gaan om de impact die jij en jouw organisatie hebben op mens en maatschappij te vergroten. Voorafgaand aan de sessies kun je als deelnemer je specifieke vragen indienen bij de sprekers en deze zullen zij zoveel mogelijk centraal stellen tijdens de sessies.

 

WANNEER WORDEN ZE GEHOUDEN?

9(+1) dinsdagmiddagen in November, December en Januari. We starten op 12 november met onze introductie workshop.

 

WAAR WORDEN ZE GEHOUDEN?

Mediaplaza, Jaarbeurs te Utrecht

 

WAT KOST HET?

9(+1) sessies voor 900 Euro.
Een collega meenemen voor een specifieke sessie kost 175 Euro.
Kosten zijn exclusief BTW en exclusief reis- en verblijfskosten.

 

WIL JE MEER WETEN OVER HET CONCRETE PROGRAMMA?

Download het Programma of bel/mail Rob Beltman (06-24245385, rob@H3ROES.nl) of Ronald Provoost (06-55786352, ronald@H3ROES.nl)

 

HOE KAN IK ME INSCHRIJVEN?

Stuur een mailtje naar Ronald Provoost (ronald@H3ROES.nl)

 

TWIJFEL JE NOG?

Twijfel je nog en wil je weten of dit programma iets voor jou is? Wil je alvast een voorproefje van de masterclass reeks? Neem dan deel aan de introductie op dinsdag 12 november, van 15:30 uur tot 18:00 uur. Deelname aan deze sessie is gratis bij aanmelding voor de gehele reeks. Indien u afziet van deelname zijn de kosten voor de introductiemasterclass E 175,-

Auteur(s)
Top