Rianne Klein Geltink

Rianne Klein Geltink quote

De passie van Rianne Klein Geltink ligt voornamelijk op het vlak van het echt waarmaken van klantgedreven ambities. Vaak blijft het steken bij mooie management plannen. Maar echt waarde creëren voor je klanten door klantgedreven te zijn vraagt meer dan een visie en een beleidsstuk. Wat gaan uw medewerkers morgen nou anders doen? Hoe begeleiden we de mensen dusdanig dat het nieuwe normaal ook echt normaal wordt?

Rianne heeft veel ervaring in het implementeren van klantgedreven verandertrajecten waarbij mensen, processen en ICT samen komen. Rianne gelooft dat organisaties pas veranderen als de mensen in die organisaties bereid zijn om te veranderen. Rianne heeft het merendeel van haar ervaring opgedaan bij de Jaarbeurs waar ze, in diverse management functies, heeft bijgedragen aan de transitie van beursorganisatie naar matchmaker tussen mensen en bedrijven.

Vanaf 2011 helpt Rianne, als zelfstandig adviseur, verschillende bedrijven om klantgerichter te werken.  Hierbij staat ze garant voor een pragmatische aanpak. Het doel staat altijd voorop, de route er naar toe kan worden aangepast.

Rianne heeft ervaring in de mediasector, zorgsector, onderwijssector, corporatiesector en logistieke sector.

Neem voor meer informatie contact op met Rianne (RIANNE@H3ROES.NL of 06 83 98 40 08).

Tags ,

Relevante berichten

Top