Webinar Coöperatief Ondernemen met Jasper Klapwijk

Kijk dit webinar uit de reeks klantgericht Maatschappelijk Ondernemen van H3ROES i.s.m. CustomerTalk terug.

Te gast was Jasper Klapwijk van bureau Kantelingen. Jasper heeft in veel gemeenten en voor diverse organisaties coöperatieve samenwerkingsvormen tot stand en tot wasdom helpen komen! Hij deelde tips uit zijn praktijk over hoe je effectief klanten in hun rol als burger, bewoner, client of consument kunt betrekken bij maatschappelijke veranderingen. Zijn oproep: Surf mee op de derde golf in coöperatief ondernemen!

Veel organisaties hebben de afgelopen jaren natuurlijk al ervaring opgedaan met het minder vóór en meer samen met klanten werken. Want niet alleen de technologische mogelijkheden om klanten te betrekken bij het bedenken, inrichten en uitrollen van waardeproposities zijn aanwezig, er is ook een groeiende behoefte aan bij klanten zelf. Of liever: bij mensen zelf, zoals Jasper zou zeggen. Want zeker als je coöperatief gaat denken, zijn mensen geen afnemer of klant meer. Hij gaf aan dat allerlei nieuwe en vernieuwende vormen van samenwerking opbloeien tussen consumenten, als bewoners van een wijk, burgers in een gemeente of enthousiaste, bij een merk of product betrokken klanten.

Niets missen? Schijf je dan in voor deze reeks webinars, die iedere dinsdag om 13:00-13:45 uur gegeven wordt, via http://bit.ly/inspireer_mij_wekelijks

Auteur(s)
Top