Webinar Making the Major Sale

Partnership

Op 20 april 2015 organiseerde H3ROES een webinar over het maken van een major sale. Elk bedrijf kent ze wel, die mooie grote klant waar je heel veel voor over hebt om die te houden, waar je zelfs meer voor wilt betekenen of die je graag wilt (terug) winnen. Hoe ga je als organisatie hiermee om? Welke klanten komen in aanmerking voor een speciale aanpak en wat is die aanpak dan? Wij noemen de aanpak voor deze klanten “making the major sale”. De aanpak waarbij je als organisatie alles uit de kast moet halen om de klant goed te begrijpen zodat je oplossingen voor hem aandraagt waarmee deze klant echt geholpen wordt.

Willem van Putten en Rianne Klein Geltink nemen de kijker meenemen in de wereld van het behouden, laten groeien of winnen van grote klanten. Vraagstukken als welke klanten nu die speciale aanpak verdienen, wat die aanpak dan exact is en hoe je samen duurzame waardecreatie realiseert zullen uitgebreid aan de orde komen. Door het bieden van theoretische inzichten, praktijkvoorbeelden en praktische hulpmiddelen is het webinar een must voor marketeers, sales- en account managers en iedereen die in complexe of grote sales trajecten betrokken is.

Het webinar is hier terug te kijken.

Aarzel niet om ons te mailen of bellen als je naar aanleiding van deze informatie of dit webinar nog contact wil met Willem van Putten (willem.van.putten@isdc.eu of 06 43 07 62 87) en Rianne Klein Geltink (RIANNE@H3ROES.NL of 06 83 98 40 08).

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van H3ROES activiteiten?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.


Relevante berichten

Top