Wekelijks webinar: Klantgericht Maatschappelijk Ondernemen

We zijn al goed onderweg met onze wekelijkse serie webinars over klantgericht Maatschappelijk Ondernemen. Op 17 november beten Ronald Provoost en Rob Beltman het spits af met een webinar over ‘de nieuwe Treacy & Wiersema’. Zij hebben daarmee het bredere denkkader voor deze webinarreeks neergezet. Op 24 november volgde een energiek webinar met Milo Berlijn over gastvrijheid op anderhalve meter. Op 1 december was het de beurt aan Jasper Klapwijk van Bureau Kantelingen om ons mee te nemen in de ins en outs van coöperatief ondernemen.

We nemen de komende weken, to ver in het nieuwe jaar, ook jou en je collega’s graag op sleeptouw en dat doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met het platform CustomerTalk, de online inspiratiebron voor klantgericht ondernemen.

Het is wekelijks een flinke dosis inspiratie en inzichten die je kunt opdoen en waarmee jij (nog) succesvoller klantgericht maatschappelijk impactvol kan ondernemen. Iedere week word je in een webinar van 45 minuten getrakteerd op slimme tips en trucs, maak je kennis met boeiende best practices en kun je natuurlijk jouw vragen vooraf, tijdens en na het webinar stellen aan de presentatoren en gastsprekers.

Iedere week in 45 minuten waardevolle inzichten en inspiratie om succesvol klantgericht maatschappelijk te ondernemen!

Doe mee!
Schrijf je snel in voor het eerst volgende webinar op dinsdag 1 december, 13:00 uur met Jasper Klapwijk, expert in coöperatief maatschappelijk ondernemen! Hij deelt tips uit zijn praktijk over hoe je effectief klanten in hun rol als burger, bewoner, client of consument kunt betrekken bij maatschappelijke veranderingen. Surf dus mee op de derde golf van coöperatief ondernemerschap!

 

 

 

Oh ja …wat dat kost, mag jij bepalen!
Vind je het niks, dan kost het je niks. Heb je er enorm veel aan gehad, dan mag je zelf aangeven wat het webinar jou echt waard was.
Dat mag werkelijk ieder bedrag zijn wat jij redelijk vindt: een tientje, of misschien wel honderd euro. Betaal-naar-waarde…zeg nou zelf: logisch toch?

Auteur(s)

Relevante berichten

Top