Zet de klantgerichte helden in het zonnetje 

De mensen uit de zorg staan op het ogenblik terecht in het zonnetje. Hoe zij ons allen helpen is natuurlijk meer dan geweldig. Maar er zijn natuurlijk veel meer personen en bedrijven die de afgelopen tijd hele mooie dingen voor de maatschappij en hun klanten doen. Een aantal mooie initiatieven: 

– Muziek spelen buiten voor een seniorencomplex 
– Bingo op een gang in een verzorgingstehuis waar de bewoners in de deuropening zitten
– Online dagelijkse gang van zaken laten zien (bijv. in natuurgebieden
 of dierentuinen)
– Online dienstverlening: fitnesscentra die mensen nu thuis coachen

– Nu al waardebonnen kopen voor later voor bijvoorbeeld de horeca of 
kapper
– Kosteloos werkplek naar huis verplaatsen door een kantoorverhuurder

– Koffiezaak die zijn koffie en taarten 
in een supermarkt mag aanbieden
– Gratis autohuur/taxi’s/e-bikes voor de zorgsector

Welke mensen in uw omgeving staan nu op het ogenblik op een bijzondere manier voor hun klanten en de maatschappij klaar? 

H3ROES is op zoek naar deze mensen om ze in het zonnetje te zetten.  H3ROES is namelijk een coöperatieve vereniging van professionals die samen Nederland klantgerichter willen maken. Die professionals geloven in een ander economisch model, waarin positieve belevingen van mensen, in hun rol als klant of medewerker, zorgen voor duurzame waardecreatie. En juist in deze tijden is dat essentieel. 

Ook in ‘normale’ tijden zijn er binnen veel organisaties alledaagse helden, die een gigantisch hart voor de klant hebben. Die helden vliegen door muren om het klanten naar hun zin te maken. Ze verzinnen oplossingen, soms nog voordat klanten doorhebben dat ze een probleem hebben. Ze wijzen niet op regeltjes, maar regelen het gewoon. Maar deze tijd vergt nog veel meer van mensen. Dergelijke helden verdienen extra aandacht. Want alles wat je positieve aandacht geeft groeit. 

 Als jij dus zulke helden kent, meld ze bij ons RONALD@H3ROES.NL  of  ROB@H3ROES.NL met naam, adres waarop ze te bereiken zijn en een mooi verhaaltje in tekst of beeld waarom deze persoon in jouw ogen zo bijzonder is. Zij krijgen van ons een mooie attentie. Alle inzendingen die we krijgen bundelen we weer en verstrekken we ter inspiratie zodat de klantgerichtheid in Nederland ook in deze moeilijke tijd weer een boost krijgt. 

 

Auteur(s)

Relevante berichten

Top