Webinar Marco Wolters over digitalisering

Digitale technologie bepaalt meer en meer hoe wij ons gedragen en maakt ons gedrag ook meetbaar. Dat biedt kansen, zeker omdat Generatie Z opgroeit als ‘Digital Natives’ die simpelweg verwachten dat technologie hen tijd verschaft om dingen te doen die zij echt interessant vinden. Echter, de recente en wellicht ook toekomstige gebeurtenissen in de VS wijzen uit dat de afhankelijkheid die wij hebben van de grote tech-reuzen ook beangstigend kan zijn. Tel daarbij op dat de Coronacrisis ertoe leidt dat de aandacht van organisaties meer dan ooit ligt op de werknemer, die moet wennen aan Thuiswerken als Het nieuwe Normaal, en we mogen stellen dat we in een nogal verwarrende periode leven.

Marco Wolters gaat ons duidelijkheid helpen verschaffen. Hij is voormalig commercieel directeur van GfK en oprichter van Abbi Insights. Abbi vernieuwt marktonderzoek en klant- en medewerkers feedback met chat-technologie op basis van het mobile-first principe. Daarmee wordt onderzoek sneller, leuker en effectiever. Abbi speelt precies op het juiste moment in op wat voor iemand relevant is en biedt ook mogelijkheden om de feedback direct te activeren. Zo helpt onderzoek echt om de binding met jouw achterban te versterken. Marco spreekt regelmatig op congressen en seminars over digitalisering en veranderend klantgedrag.

Marco neemt jullie in een interactief webinar mee in de kansen, maar ook bedreigingen van digitalisering op het gebied van klantgerichtheid. Daarnaast zal hij stilstaan bij het feit dat medewerkers in Het Nieuwe Normaal meer dan ooit een cruciale rol spelen in het veranderproces naar toekomstbestendige (gedigitaliseerde) klantgerichte organisaties in de zowel de publieke als de private sector. Jullie krijgen daartoe een sneak preview in de eerste uitkomsten van de landelijke Thuiswerkbarometer die Abbi Insights momenteel uitrolt en gaan hier zelf ook middels een chatsurvey aan deelnemen. De uitkomsten, die wij real time gaan delen, vormen de basis voor een goede slotdiscussie over thuiswerken als het Nieuwe Normaal in jouw sector… of is dit een goed voornemen dat wij binnen een jaar allemaal weer zijn vergeten?

Doe mee!
Schrijf je snel in voor dit live webinar met Marco Wolters, dinsdag 26 januari, van 13:00 uur tot 13:45 uur.

 

 

Auteur(s)

Relevante berichten

Top