Word een pro in Digital Customer Experience Management

Zoals menigeen inmiddels weet verzorgen H3ROES en CustomerTalk wekelijks webinars om jou als professional een flinke dosis inspiratie te geven en inzichten op te helpen doen, waarmee jij (nog) succesvoller klantgericht en maatschappelijk impactvol kan ondernemen.

Deze week: Mark Verver van Adobe

Adobe is met recht één van de leading companies wereldwijd als het gaat over digitale transformatie en digital customer experiences. Je hoeft daarvoor niet verder te kijken dan Gartner’s beoordeling van de spelers op hun ‘completeness of vision’ en ‘ability to execute’…waarin Adobe fier bovenaan prijkte in 2020.

Mark inspireert je om vanuit data echt klantgericht te worden en neemt je mee in de fascinerende wereld van datagedreven customer experience management. Hij zal de leerpunten die hij in zijn dagelijkse praktijk heeft opgedaan bij grote multinationals delen en vertalen naar wat ook minder grote bedrijven en organisaties in het maatschappelijk speelveld hiermee kunnen. Dit webinar is een must voor een iedereen die bij wil blijven in de snel veranderende wereld van de ‘digital customer experience’.

Registreren kan zoals altijd door onderstaande button aan te klikken:

Auteur(s)

Relevante berichten

Top