Hoe word je aantrekkelijk voor ouderen?

Consumenten van 50+ domineren in ontzettend veel sectoren niet alleen qua aantal, maar ook qua bestedingen de markt. Toch zien nog heel veel organisaties de vergrijzing van hun klantenbestand als een bedreiging, of weten ze helemaal de oudere consument niet te vinden en te binden.

Seniorenexpert Edgar Keehnen (o.a. auteur van het toonaangevende marketingboek over ouderenmarketing; Grey Ocean Strategy) neemt je dinsdag 30 maart om 13.00 uur, tijdens de CustomerTalk Webcast Klantgericht Maatschappelijk Ondernemen van H3ROES, mee in de belevingswereld van de senioren.

Als je ouder wordt, veranderen namelijk de dingen waar je waarde aan hecht. Voor organisaties is het ontzettend belangrijk om te begrijpen welke waarde senioren hechten aan bepaalde zaken en ook hoe senioren waarde willen toevoegen aan de maatschappij. Edgar beschrijft deze waardeverandering aan de hand van zijn beroemde model van de 7 sofspots van het ouder worden. Wil je als organisatie van waarde zijn voor de senior, mag je dit webinar niet missen

 

Gratis registreren kan zoals altijd door onderstaande button aan te klikken:

http://bit.ly/H3ROES_webinars

Auteur(s)
Top