H3ROES: waarom eigenlijk?

H3ROES; waarom eigenlijk?

Wij krijgen natuurlijk vaak de vraag waarom wij voor ‘haa-drie-roes’ als naam hebben gekozen. Dat antwoord is eigenlijk best simpel: het voelde meteen goed! Toch zit er meer achter die naam. Het staat symbool voor wie we zijn en willen zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Het is ons ‘power statement’ en geeft ons energie en richting. Graag nemen we je mee in het waarom van H3ROES…

H3ROES is een coöperatieve vereniging van professionals die samen Nederland klantgerichter willen maken. Die professionals geloven in een ander economisch model, waarin positieve belevingen van mensen, in hun rol als klant of medewerker, zorgen voor duurzame waardecreatie. De één draagt daar aan bij door nieuwe vormen van leiderschap te helpen ontwikkelen, de ander transformeert het dagelijks klantcontact van ergernis tot fun-factor. Om integraal klantgericht te kunnen werken, moeten vele stukjes van de puzzel bijeen komen. H3ROES doen dat samen, in een open organisatievorm. Dat geeft hen energie en inspiratie, maar vergroot ook hun flexibiliteit en impact .

Klantgericht ondernemen gaat over het maken van een belangrijke ‘switch’ binnen de organisatie. Het gaat over dromen, denken en doen en daarmee over het Hart, het Hoofd en de Handen. De H3 van H3ROES komt daar dus vandaan. Een succesvolle verbinding van Hart, Hoofd en Handen is krachtig, want verbindend, authentiek en effectief.

Natuurlijk spreken we H3ROES niet uit als ‘haa-drie-roes’, maar gewoon net als het Engelse HEROES. Voor ons is dat een ‘power statement’ in zichzelf. Het is een fantastisch doel om mensen boven zichzelf te laten uitstijgen en van medewerkers en merken helden te maken. Dat vraagt nogal wat! We moeten er vaak de status quo voor ‘challengen’, anders denken, anders doen en een kanteling bewerkstelligen van proces- en systeemdenken naar mens- en klantgericht denken. We kennen allemaal die klantgedreven professionals die binnen organisaties door muren heenvliegen om voor de klant te bereiken wat bereikt moet worden. Die niet rusten voordat het probleem van de klant opgelost is. Of van die managers of CEO’s die hun organisatie juist geheel de ruimte geven om klanten te helpen, waar bij anderen hele afdelingen murw georganiseerd zijn. Die E staat dus niet zomaar omgekeerd: die staat symbool voor de transformatie die het vraagt om klantgericht te werken.

Helden, dat zijn onze professionals ook. De leden van de coöperatieve vereniging H3ROES zijn ieder voor zich specialisten in klantgedrevenheid.  Ze hebben een bepaalde superkracht, die zij bij klanten inzetten om het verschil te maken. Zoals gezegd: voor de een is dat het vermogen om nieuwe vormen van leiderschap te laten ontstaan, voor de ander de kunst om klantinzicht in de organisatie tot leven te laten komen en weer een ander kan de verkooporganisatie van product-push naar value-based selling begeleiden. H3ROES bundelt de krachten van deze helden en is daarmee voor organisaties die het verschil willen maken een perfecte partner, die altijd kan putten uit de bijzondere talenten die nodig zijn om echt een doorbraak en de stap naar een ‘next level’ in klantgerichtheid te zetten.

Waar je onze helden ook aan kunt herkennen? Dat ze niet 1 identiteit hebben, maar net als Clark Kent of Bruce Wayne een ‘alter ego’ hebben. Ze zijn niet altijd H3ROES, maar opereren gewoon vanuit hun eigen dagelijkse identiteit. Ze zijn en blijven die specialist in leiderschap, lean-procesmanagement, HR of Hospitality. Maar samen zijn ze uiteraard des te sterker!

Waarom dus H3ROES?
Omdat voor de transformatie naar een klantgedreven organisatie een krachtige verbinding van Hart, Hoofd en Handen nodig is. Die maken wij met behulp van nauw samenwerkende specialisten door precies die ervaring, kennis en kunde in te zetten die nodig is om bij opdrachtgevers het verschil te maken. Daar worden hun klanten en medewerkers blijer van, waardoor de organisatie aantoonbaar meer waarde zal creëren voor haar stakeholders.

Nieuwsgierig Neem contact met ons op voor een inspirerend gesprek (info@H3ROES.nl of 06 55 78 63 52)!

 

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.


Auteur(s)
Tags , ,

Relevante berichten

Top