Onze helden

H3ROES; waarom eigenlijk?H3ROES is een coöperatieve vereniging van klantgedreven vakidioten. Samen willen wij Nederland klantgerichter maken, omdat we ervan overtuigd zijn dat dat mensen gelukkiger maakt, in hun rol als klant, medewerker of ondernemer. Het is bovendien ‘better business’, doordat bedrijven die inzetten op goede klantrelaties meer omzet halen tegen lagere kosten.

H3ROES heeft voor ons een bijzondere betekenis. Klantgericht ondernemen vraagt lef en commitment. In veel organisaties moeten klantgerichte helden dagelijks vechten tegen processen, regels, structuren en systemen waarin de klant niet centraal staat. Wij willen die helden helpen…

Aan de andere kant slaat de term ‘helden’ ook op onze leden. Dat zijn vakidioten met specifieke superkrachten, allemaal op gebieden die sterk met klantgericht ondernemen te maken hebben, zoals onder meer Marketing, Sales, Hospitality, HR, Data & Privacy of leiderschap. Door in de organisaties van onze opdrachtgevers met elkaar te gaan voor een krachtige verbinding van Hart, Hoofd en Handen (onze ‘H3’ uit H3ROES), komen we elke dag een stukje dichter bij onze ambitie.

HeroWe beseffen ons dat we daar echt voor moeten samenwerken, want iedere superheld heeft ook zijn zwakte, zijn kryptoniet. Om te kunnen focussen op jouw talent, moet je samenwerken met mensen die complementair zijn. Kijk maar eens naar de verschillende profielen van onze leden, de helden die u voor uw organisatie in kunt zetten om koers te zetten naar bestemming klant!

Top