Waar staat H3ROES nu eigenlijk voor?

De H3 in de naam H3ROES staat voor  Hart, Hoofd en Handen. Oftewel slimme oplossingen. Met passie en ‘geen woorden maar daden’ ondersteunen wij onze klanten zodat zij meer Klantgericht Maatschappelijke  Impact kunnen maken. In onze ogen bestaat deze Klantgerichte Maatschappelijke Impact uit een combinatie van  echte impact, ultieme klantgerichtheid  en een gezond businessmodel.   

Een nadere uitwerking van dit model is elders terug te lezen op onze website. In dit artikel wil ik wat dieper ingaan op de Hart component oftewel de passie.  

Passie is wat je drijft als persoon.  Waar kom je ’s ochtends je bed voor uit? Je ziet dat steeds meer werkenden, of dit nu ondernemers of werknemers zijn, naar de passie in hun dagelijkse werkzaamheden op zoek gaan. En passie kan in veel zaken zitten, bijvoorbeeld  in  de  activiteiten  die men uitvoert of het  marktsegment  waarin men opereert, maar steeds vaker ook  in  de  positieve bijdrage van de organisatie aan de maatschappij.  

En ook voor de dames en heren van H3ROES geldt dat ze een combinatie van deze elementen zoeken in hun eigen werk. Een aantal voorbeelden van recente opdrachten waar de passie zat in het uiteindelijke doel dat bereikt moest worden, waren:  

  1. Realiseren van  ultieme dienstverlening voor senioren 
  2. Zorgen dat  een maximaal aantal kwetsbare kinderen ondersteund  konden worden 
  3. Mensen bereiken, iets moois laten beleven en  behoud van waardevolle natuur  
  4. Optimalisatie van een stad waar het voor  alle groepen prettig wonen  is 

Wilt u nu ook ondersteuning  om  de passie van uw organisatie  zo optimaal mogelijk te  maken langs de assen  van echte impact, ultieme klantgerichtheid en een gezond businessmodel?

Laat het ons weten  RONALD@H3ROES.NL  of  ROB@H3ROES.NL.   

 

 

 

 

Auteur(s)

Relevante berichten

Top