V for Victory

V for Victory

H3ROES komt regelmatig bedrijven tegen die wel toe zijn aan een eclatante overwinning. Bedrijven die genoeg tegenslag hebben gehad in de afgelopen jaren om misschien wel verbaasd te zijn dat ze nog bestaan…dat ze hebben kunnen overleven. Maar overleven is niet genoeg. Hoe kom je vanuit een bijna verslagen positie terug in de voorsprong? Het is op het moment dat het vooruitzicht het meest beroerd is, in het donkerste uur, dat helden het verschil helpen maken. Ook als de verzuring en verschraling al heeft toegeslagen en u denkt dat de veranderkracht in uw organisatie al op allerlei manieren beproefd is…

Wij geven een eigentijdse invulling aan de zingeving van uw bestaan (Visie), maken een programma waarin we op basis van enthousiasme en toegevoegde waarde coalities bouwen binnen en buiten de organisatie (Verbinden) en brengen positieve energie en gezamenlijkheid in uw organisatie door middel van simpele, effectieve interventies (Veranderen).

Wil je meer weten? Lees het volledige artikel: Pdf-icon V for Victory.

 

Benieuwd hoe wij u vanuit een achterstandspositie kunnen coachen naar een ‘victory’? Maak een afspraak met de frisdenkers Jan-Willem (jan-willem@hoogeweegen.nl of 06 50 24 86 68), Hanno (HANNO@H3ROES.NL of 06 24 24 53 85) en/of Rob (ROB@H3ROES.NL of 06 24 24 53 85) van H3ROES.

 

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.


Auteur(s)

Relevante berichten

Top