Wie zijn H3ROES?

Wie zijn H3ROES

H3ROES is een coöperatieve vereniging van professionals die samen de ambitie hebben om Nederland klantgerichter maken. Het zijn specialisten, op gebieden die sterk met klantgericht ondernemen te maken hebben, zoals onder meer marketing, sales, HR, leiderschap, en ICT.

H3ROES hebben elk hun alter ego. Zoals Clark Kent hebben ze hun dagelijkse identiteit waarmee zij voor het merendeel van de wereld gekend zijn. Daarnaast zijn zij echter structureel aan elkaar verbonden in de coöperatie, waar zij hun kennis en ervaring delen en verrijken. Van H3ROES mag u dus verwachten dat ze elkaar perfect aanvullen en alleen het einddoel voor ogen hebben: uw organisatie succesvol naar de ‘next level’ in klantgerichtheid helpen.

Het klantgerichter maken van organisaties gaat bijna altijd over het maken van een belangrijke ‘switch’ binnen de organisatie: niet alleen in de klant- benadering, maar ook en juist in de cultuur, het leider- schap en het business model. Het gaat over dromen, denken en doen en daarmee over het Hart, het Hoofd en de Handen. De H3 van H3ROES komt daar dus vandaan. Een succesvolle verbinding van Hart, Hoofd en Handen is krachtig, want verbindend, authentiek en effectief.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor een inspirerend gesprek over de klantgerichte focus van jouw organisatie (info@H3ROES.nl of 06 55 78 63 52)!

 

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.


Auteur(s)
Tags

Relevante berichten

Top