CASES

ALZHEIMER NL’S MAATSCHAPPELIJKE BUSINESS CASE​​

ALZHEIMER NL

Dementie is een ziekte waar door de vergrijzing steeds meer mensen mee te maken krijgen, zo niet zelf dan wel als mantelzorger. Een geschikte woonomgeving (woning en buurt) voor mensen met dementie is niet moeilijk te realiseren. Maar het vraagt wel investeringen en de baten daarvan komen niet automatisch terecht bij wie die investeringen moet doen. H3ROES heeft voor Alzheimer NL samen met alle betrokken partijen in het ecosysteem de maatschappelijke business case voor dementievriendelijk wonen opgesteld. Het ministerie heeft deze omarmd en er een subsidieregeling aan gekoppeld, om te zorgen dat meer nieuwbouwwoningen dementievriendelijk gerealiseerd worden.

HET ENTHOUSIASME VAN H3ROES WERKT AANSTEKELIJK. ZE BIJTEN ZICH VAST IN EEN ONDERWERP EN KOMEN MET CREATIEVE EN IMPACTVOLLE IDEEËN. ZE ONDERBOUWEN HUN CONCLUSIES MET ONDERZOEK EN LITERATUUR EN VINDEN HET BETREKKEN VAN DE DOELGROEP EN DE ONTVANGER ERG BELANGRIJK. ZE LUISTEREN GOED NAAR ONS ALS KLANT EN STEMMEN GOED AF. HIERDOOR VOELT HET ALS EXTRA COLLEGA’S EN IS DE SAMENWERKING ERG PRETTIG. HET ZIJN AANPAKKERS!

WIL JE MEER HIEROVER WETEN?

Wil je jouw organisatie of merk steviger, relevanter en zichtbaarder positioneren? Wil je op zoek naar de sweetspot, waar je (potentiële) klanten relevant aanspreekt op een maner die echt onderscheidend is van concurrenten?

Neem contact op met ons of maak een belafspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vul je gegevens in en we nemen snel contact op!

Ga naar de inhoud