KiK-starter

Klantgerichtheid in Kaart met KiK-starter

Hoe goed heb jij de integrale klantgerichtheid van je organisatie voor elkaar? Waar ligt het grootste verbeterpotentieel? Op welke punten moet je zwakten of zelfs volledig blinde vlekken confronteren om (nog) succesvoller klanten te vinden, boeien en betrekken? H3ROES ontwikkelde speciaal daarvoor een start-kit die helpt om klantgerichtheid in kaart te brengen: de KiK-starter!

Wat is het?

De KiK-starter is een goed gevulde doos met inspirerende en uitdagende werkvormen, langs de welbekende 3-poot van H3ROES: Hart, Hoofd en Handen. Vanuit de kracht van verbeelding en dialoog over drijfveren kom je tot een duidelijk beeld van wat klantgerichtheid eigenlijk is en betekent voor jou en voor collega’s. Vervolgens dagen we uit om 16 concrete bouwstenen van een integraal klantgerichte organisatie eens scherp te beoordelen en daar een goede analyse van te maken. Tot slot zit er een oefening in de doos waarmee je direct het onderwerp meer kunt laten leven op de werkvloer. 

Om de oefeningen heen vertellen we je met de KiK-starter ook iets meer over H3ROES en de terreinen waarop wij organisaties zoals de jouwe kunnen helpen. Concreet per bouwsteen van klantgerichtheid en in het algemeen. Oh…en er zit een opmerkelijke verrassing in de doos, die alles behalve een zoethoudertje is.

Hoe vraag ik hem aan?

Wil je met de KiK-starter aan de gang gaan, dan kun je hem uiteraard bij ons bestellen (De kosten bedragen E 50,- inclusief verzending). Vul daarvoor het online bestelformulier in. 

Geef aan of je prijs stelt op een intakegesprek of ondersteuning om te helpen de inzet van de box te optimaliseren. In dat geval komen we uiteraard zelf langs en  bespreken we of we de doos gratis kunnen aanbieden als we je verder kunnen begeleiden.

Weet dat in iedere doos voor de oefeningen 5 score- of invulformulieren zitten. Genoeg om als klein team mee aan de slag te gaan. Grotere teams raden we aan om de werkoefeningen gezamenlijk te doen. Dat geeft ook een leuke dynamiek en verbinding.

Wil je met de KiK-starter aan de gang gaan, dan kun je hem uiteraard bij ons bestellen.

Geef daarbij aan of je prijs stelt op een intakegesprek of ondersteuning om te helpen de inzet van de box te optimaliseren.

Share:

Meer blogs

H3ROES Heartbeat Podcast – kinderopvang SKBNM

In de H3ROES Heartbeat podcast presenteren we aansprekende professionals die praten over hun impact op mensen, markten en de maatschappij. Luister naar deze editie met Mariska Ristjouw, directeur-bestuurder van de maatschappelijke kinderopvang-organisatie SKBNM. Dagelijks dragen zij voor 3500 kinderen in de Gooise Meren bij aan hun groei en ontwikkeling.

H3ROES Heartbeat Podcast – Diergaarde Blijdorp

De afgelopen 10 jaar hebben organisaties zich stukje bij beetje gerealiseerd dat Maatschappelijk Ondernemen geen keuze is. De verplichting wordt gevoeld, soms vanuit moreel of ethisch besef of vanuit een welbegrepen eigenbelang.

ESG-rapportage en maatschappelijk ondernemen

Moeten we wel blij zijn dat MVO moet

De afgelopen 10 jaar hebben organisaties zich stukje bij beetje gerealiseerd dat Maatschappelijk Ondernemen geen keuze is. De verplichting wordt gevoeld, soms vanuit moreel of ethisch besef of vanuit een welbegrepen eigenbelang.

Stuur ons een bericht

MAAK EEN AFSPRAAK

Vul je gegevens in en we nemen snel contact op!

Ga naar de inhoud